El carrer dels arxius

En el vostre arxiu feu activitats familiars i infantils?

Teniu un personatge que voleu fer popular entre els nens i nenes, per explicar el vostre arxiu?

Ens voleu ajudar a omplir el “Carrer dels Arxius”?

Enguany el XVII Congrés d’Arxivística i Gestió Documental de Catalunya vol ser especialment innovador. El Congrés, no només té un potent programa científic, sinó que també té un espectacular programa social. Perquè ho sigui més, necessitem de la teva ajuda!

Fem aquesta crida a tots els arxius de Catalunya que tinguin, entre els seus programes de difusió, activitats adreçades a públic infantil i familiar (més enllà de la típica visita escolar) perquè ens acompanyin a Sant Feliu. Disposareu d’una paradeta perquè pugueu oferir la vostra activitat en el marc incomparable del Racó de Garbí, perquè el vostre arxiu i les vostres activitats us facin visibles i coneguts. Una oportunitat per treure els arxius al carrer i, confeccionar, entre tots plegats, la primera fira arxivística del país. El diumenge 12 de maig volem que tots els nens i les nenes de Sant Feliu de Guíxols, i els seus pares i mares, passegin pel primer “Carrer dels Arxius”

Com participar

La fira tindrà lloc entre les 10:30 i les 14:00 del diumenge 12 de maig al Racó de Garbí de Sant Feliu de Guíxols. Cada arxiu disposarà d’una paradeta amb cadires, taules i un tendal per fer-se visible. Podreu adaptar l’espai als vostre interessos de publicitat.

Si voleu participar, només cal que ens feu arribar una proposta, de no més d’una pàgina escrita, on s’expliqui la vostra proposta d’activitat.
En funció de les propostes rebudes adaptarem l’espai disponible a fi i efecte que ningú es quedi sense espai.
El termini per a fer arribar les presentacions finalitza el 30 de març. La decisió sobre les propostes aportades es comunicarà el 15 d’abril. La tramesa de les propostes s’ha de fer a través de la següent adreça: atencioassociat@arxivers.com