Participa al congrés

Teniu un projecte de gamificació a l’Arxiu?

Heu creat un joc per explicar que fem a l’Arxiu?

Potser heu plantejat una activitat diferent per explicar la gestió documental a la vostra organització utilitzant un joc amb recompenses?

Al Congrés d’Arxivística de Catalunya volem donar veu a la vostra experiència, i descobrir noves formes de fer arribar a la ciutadania els arxius i la gestió documental a les vostres organitzacions amb el joc com a protagonista.

Si voleu venir a explicar la vostra experiència, ara és el moment!

Com participar

Podeu participar amb una breu xerrada, en format PetxaKutxa, en la qual disposareu de 10 minuts per explicar quins es el vostre projecte o experiència. L’objectiu de la sessió, i de la vostra aportació, és l’aplicació de la Gamificació als arxius i la gestió documental. Un cop exposades totes les experiències, s’obrirà un debat per a comentar-les, moderat per un expert/moderador.

Si voleu participar, només cal que ens feu arribar una presentació, de no més de 6 diapositives, on s’expliqui la vostra experiència. L’estructura d’aquesta presentació es recomana que sigui la següent:

  1. Títol del projecte (incloent dades de contacte dels presentadors)
  2. Breu descripció del context i objectius del projecte
  3. Resultats de l’activitat/projecte
  4. Conclusions i reflexions arrel de la realització

De totes les propostes rebudes el comitè científic triarà per a ser exposades aquelles que es considerin més representatives.

El termini per a fer arribar les presentacions finalitza el 30 de març. La decisió sobre les propostes seleccionades es comunicarà el 15 d’abril. La tramesa de les presentacions s’ha de fer a través de la següent adreça: recerca@arxivers.com