FOTO1MIG
fonslletres2
fons-blaulletres-blanques

Salutació del president de la Diputació de Tarragona

Els arxius i la gestió documental es troben en una de les atencions preferents de l’administració que presideixo, com proven les diferents inversions i actuacions realitzades en els darrers anys, en equipaments i tecnologia, i també en recursos humans. Fa quatre anys, vam inaugurar les noves instal·lacions de l’Arxiu General que aplega els distints dipòsits documentals existents. Altrament s’han encetat diversos programes d’actuació adreçats a la catalogació, digitalització i restauració dels fons de l’Arxiu, s’ha incrementat la plantilla de tècnics i de personal de servei, i alhora, s’està treballant en les noves tecnologies per a la gestió i l’accés electrònic dels ciutadans a l’administració pública.

Tot plegat dona lloc a què l’Arxiu General de la Diputació esdevingui un model de gestió i de servei. La trobada d’arxivers que enguany es celebra a Reus serà una ocasió magnífica per a la participació, el coneixement i el debat entre tots els professionals del sector. A la vegada serà una oportunitat per conèixer, encara que sigui en fotografies, aquest canvi i la nova etapa de l’Arxiu General a través de l’exposició d’imatges sobre les seves instal·lacions i treball, que s’exposarà en el recinte de la seu del Congrés.

Desitjo a tots els participants una excel·lent estada a casa nostra i, molt especialment els convido a què gaudeixin de la ciutat de Reus, Capital de la Cultura Catalana 2017.

Josep Poblet i Tous
President de la Diputació de Tarragona

Patrocinadors

IECISA-OPENTEXT

Divulgadors

ABSIS-WK
AUDIFILM
GESTIONA
RICOH

Expositors

4TIC
BERGER-L-AYTOS-Q
MAQUIMPRES-FOTOWARE
PIQL1

Col·laboradors

AGTIC
ARTYPLAN
BEEP
DATALINK
DOCtoDATA
EYPAR
NUBILUM
peakway
VIDSIGNER

Amb el suport de

AVELLANADEREUS
CONSELLBAIXCAMP