QUI SÓM

esPublico és la primera eina d’assistència jurídica online per a les administracions locals, referent en més de 5000 ajuntaments, diputacions i organismes públics dependents. EsPublico diàriament posa a la disposició dels seus clients més de 3000 expedients administratius sempre actualitzats legalment, proporcionant un contingut fonamental per facilitar el treball del dia a dia dels treballadors públics.

El seu producte estavella és GESTIONA, plataforma d’administració electrònica líder del mercat que cada dia utilitzen més de 72.000 usuaris de més de de 4.100 administracions diferents, entre ells ajuntaments, diputacions, mancomunitats, consorcis i empreses públiques.

GESTIONA és el gestor d’expedients que s’utilitza de manera integral en totes les àrees d’un ajuntament i està desenvolupat perquè el seu funcionament sigui igual de satisfactori des de qualsevol dispositiu i sistema operatiu.

De fàcil ús, permet accedir en uns segons a tota la documentació electrònica, tramitar un document o signar-ho electrònicament des de qualsevol ordinador amb connexió a internet o a través del smartphone o tablet. GESTIONA és la solució definitiva per a la gestió de l’expedient electrònic.

Adaptat als canvis normatius, amb esPublico GESTIONA cada administració compta amb la seva pròpia seu electrònica, on albergar més de 400 tràmits per a ciutadans i empreses, pagament telemàtic, tauler d’anuncis digital, punt de recepció de factures electròniques i perfil del contractant així com  el seu propi portal de Transparència.

Una altra de les grans característiques de GESTIONA és la seva API oberta, documentada i gratuïta, factor determinant en l’escalabilitat futura de l’eina. Per això, GESTIONA pot presumir d’estar integrada amb més de 40 aplicacions diferents, entre elles les principals solucions de programari de Comptabilitat, Arxiu o Padró d’habitants, entre uns altres.

Director comercial esPublico Gestiona: José María Serna

Email: serna@espublico.com

Telèfon 629526023

Adreça Plataforma Logística PLAÇA, Calli Bari 39, 50197 Saragossa

Web: www.espublicogestiona.com

Telèfon: 976 300 110