QUI SÓM

Audifilm Grupo Assystem és una empresa especialitzada en el disseny, desenvolupament, implementació i suport de solucions professionals en el camp de les Tecnologies de la Informació.

Fundada l’any 1973 com una petita empresa familiar (Audifilm), va anar ampliant les seves àrees de coneixement en els camps de la informàtica i les telecomunicacions, evolucionant en les mateixes i creixent progressivament en la seva estructura, tant en recursos humans com materials, arribant a crear el Grup Audifilm.

Amb l’objectiu de seguir en aquest procés, és l’any 2001 quan el Grup Audifilm s’integra a la multinacional Brime Technologies, passant aquesta a formar part, el 2003, d’Assystem, grup internacional líder en l’Enginyeria i Consultoria en Innovació. Audifilm desenvolupa actualment les seves activitats, integrada en l’estructura local d’Assystem Iberia, optimitzant les sinergies que ofereix la capacitat d’evolució internacional del Grupo Assystem.

Els Recursos Humans d’Audifilm Grupo Assystem constitueixen un dels seus més sòlids pilars. En els departaments Comercial, de Consultoria, R + D, Suport i Administració, treballa un equip de persones altament qualificades.

A més dels recursos propis del Grupo Assystem, Audifilm disposa així mateix de contractes de col·laboració i transferència tecnològica amb destacades empreses i entitats, configurant un ventall de veritables “Socis Tecnològics”, necessaris per a abordar amb èxit els projectes més ambiciosos.